Göteborg 2019

PGL:s julgåva 2019

Jag vill framföra ett stort tack till alla som bidragit till årets insamling. Resultatet av insamlingen blev 9 487 kr, Jullogen gav totalt 5 687 kr och vår familjeaktivitet med familjerallyt gav 3 800 kr

Torsdagen den 19 december, hade Broder Joakim Bruhn och jag förmånen att få lämna över gåvan. Strax efter lunch hade vi bestämt träff med servicegruppen Chalmersfixarna. De bjöd oss på fika med kaffe, bulla och tårta. Vi började med att berätta vilka vi är och att det var både gubbar och gummor som samlat in pengarna.

Så fick vi då chansen att överraska dem med vår gåva. – Hela gänget skall få åka på en dagskryssning till Fredrikshamn, med frukost och middag inkluderat! Det blev många glada miner och mycket prat om att åka båt, prata danska och vikten av att komma ihåg passet.

Vi hann även prata om deras arbetsplats och arbetsuppgifter. Ett väldigt trevligt gäng som nu ser fram mot en aktivitet tillsammans.

Innan vi gick så tackade alla så mycket och bad oss att hälsa till er. Vi kan känna oss glada att vårt bidrag verkligen har kommit fram och att det uppskattades.

Pär Skog Caritasansvarig Provinslogen Göta Lejon, Göteborg